Muhsina Dreamproject

Muhsina Dreamproject

Ben je klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen?  En jouw droom te leven? Muhsina Dreamproject is dan speciaal voor jou gemaakt.

Dit coachingstraject is uniek en ongekend in Nederland en België. In een traject van 3 maanden zullen wij jouw onderneming opzetten van A tot Z. Alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf op te zetten, is inbegrepen. Omdat de deelnemers van dit traject de volle aandacht zullen krijgen om te transformeren, is er slechts plek voor 6-10 dames per 3 maanden.  Om eventueel in aanmerking te komen, vragen wij jou om een gratis rustgesprek in te plannen zodat wij kunnen kijken of Muhsina een match is voor jou!

De volgende Dreamproject groep is onlangs geweest in april – juli 2019. Wil jij op de wachtlijst staan voor een volgende groep? Meld je aan via de knop hieronder!

Ik wil meer weten
Het Muhsina Dreamproject zal de volgende onderdelen omvatten:

 • 3 maanden lang persoonlijke 1-op-1 coaching & begeleiding (wekelijkse sessies)
 • Groepscoaching en bijeenkomsten inclusief koffie, thee en overheerlijke lunch
 • Jouw website, webshop of online cursus wordt gemaakt
 • 2-wekelijkse exclusieve, verdiepende live online trainingen
 • Jouw niche wordt bepaald en jouw doelgroep wordt geanalyseerd
 • Jouw marketingplan en strategieën worden uitgestippeld en gemaakt
 • GRATIS toegang tot alle cursussen van Muhsina (o.a. Master Your Emotions en Tajwid online cursus)
 • GRATIS toegang tot exclusieve workshops van Muhsina gedurende jouw traject, met onderwerpen zoals zelfvertrouwen, Public Speaking en ondernemen.
 • Buddyproject – je wordt gekoppeld aan een zuster gedurende het traject met dezelfde ambities
 • Je krijgt persoonlijke en op maat gemaakte opdrachten om je doelen te bereiken
 • Persoonlijke plan van aanpak wordt op maat gemaakt; ook voor NA het traject
 • Alles wordt gekoppeld aan de Islam (islamitisch verantwoord)

Ben je klaar om te transformeren?

Wij nemen jou serieus. Wij luisteren naar je. Wij nemen jou bij de hand. Wij begrijpen jou. Wij houden rekening met jouw islamitische achtergrond, normen en waarden. Wij zullen meedenken en meewerken.

Je staat er niet meer alleen voor.

Wat kan ik verwachten bij Muhsina?

Unieke en persoonlijke aanpak

Muhsina is een van de pioniers in Nederland en België als het gaat om coaching en begeleiding voor specifiek het helpen en ondersteunen van ambitieuze moslimvrouwen. Wij weten wat jij nodig hebt, gezien wij ook precies weten wat jij meemaakt en tegenkomt. Onze begeleiding heeft altijd een persoonlijk element waar jij als sterke vrouw centraal staat.

Professionele begeleiding op maat gemaakt

De begeleiding die jij krijgt bij Muhsina is professioneel en op maat gemaakt. Er is onderzoek gedaan naar de pijnpunten onder ambitieuze moslimvrouwen en Muhsina blijft zich constant ontwikkelen.  Vanuit deze onderzoeken is de inhoud van onze trajecten zorgvuldig uitgezocht en ingevuld.

Islamitisch verantwoord

Wij zijn zusters onder elkaar met dezelfde normen, waarden en doelen. Alles wat wij zullen doen is islamitisch en ethisch verantwoord, zoals je dat het liefste ziet. De workshops, cursussen en het algehele traject zijn geïnspireerd en gebaseerd op onze islamitische fundamenten en overtuigingen.

Makkelijk te combineren

Wij beseffen ons heel goed dat jij ook andere bezigheden hebt en dat je de trajecten bij Muhsina graag zou willen combineren zonder al te veel stress. Geen zorgen, daar hebben wij rekening mee gehouden. Al onze trajecten zijn zodanig opgesteld dat het niet veel tijd van je zal vragen. Ondanks dat, zal je precies genoeg tijd besteden om je doelen te kunnen behalen.

    Testimonials

“Ik had de eer om de eerste les van haar cursus te bekijken en dat maakte al meteen een diepe emotionele indruk. Haar cursus leert je niet alleen om te gaan met stress, maar ook hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn. Of haar cursus het waard is? Vraag jezelf hoeveel “peace of mind” je waard is!”

Vragen?

Muhsina
Muslimah Striving For Ihsan
Kvk: 70576351

Algemene voorwaarden | Privacy beleid

Copyright 2019 © Muhsina | Muslimah Striving For Ihsan