Ik ben er voor jou, prachtvrouw.

drs. Leona Ahmed

Passievolle Business & Confidence Coach

Jij bent het waard. Punt.

Mijn verhaal

As-Salamu ‘alaykum lieve ambitieuze moslima,

Ik ben Leona Ahmed; moslima, Amsterdamse, Egyptische en gek op het helpen van anderen. Na mijn studie Geestelijke Verzorging heb ik mij ontwikkeld tot coach en trainer  voor de ambitieuze moslimvrouw. Ik merk dat veel vrouwen motivatie en ondersteuning missen om powervrouwen te worden en hun dromen na te jagen. Daarom Muhsina.

Muhsina staat voor iedere moslima die niet stopt waar de rest stopt, maar graag wil excelleren en uitblinken in hetgeen zij een passie voor heeft en daarmee de Tevredenheid van Allah wenst te behalen. Muhsina is er om jou te helpen. Ik zal jou helpen een balans te vinden tussen jouw religieuze verplichtingen en de wereldse uitdagingen die jou dagelijks treffen.

Ik geloof dat iedere vrouw, die het echt wil en de juiste stappen zet, haar droomproject kan waarmaken, in shaa’ Allah.

Met Muhsina wil ik vrouwen die, om wat voor redenen dan ook zwak en onzeker zijn geworden, meeliften naar een leven vol voldoening en tevredenheid. Ik zie voornamelijk moslimvrouwen om mij heen die:

Angstig zijn over hun toekomst, over het vinden van een partner en over of
ze ooit wel succesvol kunnen worden

Zich ongelofelijk onzeker voelen over zichzelf en over hun kunnen

Anderen altijd voorop zetten en zichzelf daarmee verwaarlozen of verliezen

Het moeilijk vinden om een balans te krijgen tussen spirituele ontwikkeling en alledaagse verplichtingen

Een brandende verlangen hebben om iets voor zichzelf op te zetten en hun droom te leven

Mijn aanpak

Mijn passie als business & confidence coach is vrouwen zoals jij te helpen om uit die sleur te komen en eindelijk te transformeren naar de sterke vrouw die jij bent. Ik hanteer een no nonsense aanpak; wij zullen eerlijk en realistisch kijken naar jouw doelen en samenwerken om die doelen in shaa’ Allah te bereiken. Op jouw tempo. Wij hebben hiervoor verschillende trajecten die jij kunt doorlopen.

“Op school leren we vele dingen. Maar nooit hebben we geleerd hoe we in onze zelfwaarde kunnen geloven. Hoe om te gaan met zaken als onzekerheid en faalangst. Of zelfs stress. Of hoe we onze gewoontes kunnen veranderen. Belangrijke zaken waar we dagelijks mee moeten dealen, maar waar we niet echt handvaten voor hebben.

Gelukkig worden deze handvaten wel tijdens de online cursus van Muhsina aangeboden. Naast de handvaten voor zelfontwikkeling, krijg je ook inzicht in je eigen denken. Ook wordt er elke week opdrachten gegeven zodat je echt aan de slag kan gaan met de handvaten die worden aangereikt. Zeker een aanrader!”

Fatjona

Wacht niet langer. Start jouw transformatie vandaag!

Muhsina
Muslimah Striving For Ihsan
Kvk: 70576351

Algemene voorwaarden | Privacy beleid

Copyright 2019 © Muhsina | Muslimah Striving For Ihsan